Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 3 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!
ÁKÓ

Mutatók - 2016. 2. negyedév - az NKH oldalán

2016-08-07 17:42:07

Megjelentek az NKH oldalán a legfrissebb mutatók!

A mutatókkal kapcsolatban a rendelkezés ezt írja elő:

"A közlekedési hatóság által közzé tett legutolsó negyedévre vonatkozó mutatókat a képző szerv köteles az  írásos tájékoztatójában megjelölt, kötelezően fenntartandó honlapján,  továbbá az érintett  kategóriás tanfolyamra  vonatkozó  tájékoztatásaiban, hirdetéseiben,  reklámjaiban legkésőbb  a  negyedévet követő  10.  napig  aktualizálni  és  a  tájékoztatáshoz  egyértelműen,  félreérthetetlenül kapcsolódóan és könnyen, jól olvashatóan feltüntetni!"

Érdemes erre figyelni és az aktualizálást elvégezni.


A mutatókkal kapcsoltban egy rövid észrevétel:

A vizsgák sikeressége az előző és azt megelőző negyedévhez képest igazából nem javult. A B-s elmélet sikeressége 49%-on áll. A forgalmi vizsgák sikeressége pedig 55%.

Az átalgos képzési óraszám B kategória esetében 130 % (ami átlag 39 órát jelent), az előző negyedévhez képest kicsit emelkedett. Még mindig közel 170 autósiskola tevékenykedik az országban ahol maximum 5 plusz órát vesznek átlagosan a tanulók.


 

Prémium tagjaink számára a két mutató elérhető iskolánkénti - kereshető - bontásban is:

A cikk folytatásához jelentkezz be!
Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!
Klubtag Számláló

0946

Legfrissebb hír
Változik a 24-es

Januártól változik a Képzési Rendelet