Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 8 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

Köszöntő

2015-10-12 12:00:03

Kedves Látogató!


Őszinte örömmel köszöntelek az Oktatóklub oldalán.

Nem tudhatom pontosan ki vagy, de biztos, hogy olyan valaki, akit feltétlenül érdekel a járművezető-képzés. Vagy azért mert Te is ezt csinálod, vagy azért mert épp részese vagy az oktatásnak, vagy pedig egyszerűen csak érdekel mindaz, ami ebben a szakmában történik.

Rengeteg próbálkozás történt az elmúlt években és évtizedekben azért, hogy a járművezető-képzés minden szereplője jól érezze magát, de ez a cél mindezidáig nem tudott teljes mértékben megvalósulni. Úgy gondolom, hogy most az Oktatóklub létrehozásával egy új lehetőség nyílik erre.

 

Amiben én hiszek a legjobban, az maga az információ!


Ha kommunikálunk, ha beszélünk, ha információt adunk és kapunk egymástól, akkor ez egy olyan folyamatot generál, amelyben pontosabban tudhatjuk meg egymás szándékát, elképzeléseit és akaratát.
A XXI. század eszközei, és ezen belül az internet erre tökéletesen alkalmas, így azt gondolom, hogy bűn lenne ezt a hatalmas lehetőséget továbbra is kihasználatlanul hagyni.


Az Oktatóklub a következő célokat tűzte ki:

  • tanulói, oktatói és autósiskolai érdekek képviselete és érvényesítése
  • szakmai hírek, információk, közlemények közzététele, megosztása
  • jogszabályok figyelése, rendelkezések értelmezése, magyarázata
  • szakmai, módszertani írások, riportok készítése, közlése, bemutatása
  • rendhagyó képzések, továbbképzések oktatók, iskolavezetők részére
  • tanácsok tanulóknak, beiratkozóknak, autósiskolát választóknak
  • élő fórumok, tanácskozások, konferenciák szervezése
  • jogi, könyvelési, marketing és szakmai tanácsadás, segítségnyújtás

Szolgáltatásainkat ingyenesen mindazok igénybe vehetik, akik elfogadják az Oktatóklub működésének feltételeit. Mivel a fent felsorolt tevékenységek nem kevés energiát, sőt anyagi ráfordítást is igényelnek, bizonyos lehetőségeket csak Prémium Klubtagok számára tudunk biztosítani. A Prémium Klubtagságnak egy minimális éves díja van (4000 forint), amivel támogathatod az Oktatóklub célkitűzéseit. (További részleteket itt olvashatsz!)


Tevékenységünk során alapelvként partnerként tekintünk mindenkire, aki a járművezető-képző szakma jobbításáért hathatósan és aktívan közreműködni kíván.

Legyen az tanuló, oktató, iskolavezető, vizsgabiztos, hatósági személy, állami hivatal, gazdasági társaság, érdekképviselet, média.


Legyél mostantól Te is az Oktatóklub aktív tagja! Várunk szeretettel!

 

Pető Attila az Oktatóklub alapítója

 

 

Klubtag Számláló

0946

Legfrissebb hír
Változik a 24-es

Januártól változik a Képzési Rendelet