Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 1 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!
Klubtagoknak

Vitaindító! Mi lenne ha holnaptól minden óra be lenne írva a vezetési kartonokba.

2015-09-04 10:21:23

Na most komolyan! Játszunk el a gondolattal, hogy egyetlen óra sem lenne megtartva adminisztráció nélkül.

Kinek mi a véleménye? Változtatna ez valamin? Kihatna az oktatás minőségére, korrektségére és nem utolsósorban az árakra, költségekre?

Vitaindító gondolatok következnek:A cikk folytatásához jelentkezz be!
Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!

Hozzászólások

suta77 2016.02.22

Szabolcsba minden óra bevan írva!

Csillag Kft. 2015.09.11

Pataki Bálint oktató/iskolavezető. Mi oktatók gyakorlatilag nagyon kevés kivétellel mindannyian vállalkkozók vagyunk. Tehát elég nagy baj, hogy ha egy vállalkozást a vállalkozó szélhámosságra építi. "Megfeji" az iskolát, hogy biztosítson számára tanulót, és az ezért járó költséget pedig zsebre vágja.(Holott az iskolának a tanuló szervezéssel és az adminisztráció biztosításával komoly költségei vannak!) Lejáratja magát a tanulója előtt, így elveszíti tartását és kiszolgáltatja magát. Bármilyen felmerülő vita esetén hiteltelen, nem tudja védeni vélt vagy valós igazát. Végül, 200 órával 500-520 ezer forintot tud számlázni havonta akkor is ha tisztességesen dolgozik és ennek min. a fele megmarad a költségeken túl. Hát döntsük el. hogy érdemes-e trükközni? (Mennyi is egy kezdő orvos fizetése?) Üdv. mindenkinek!

Békefy Lajos 2015.09.08

Én 26 éve oktatok.Eddig még soha meg sem fordult a fejemben,hogy vezetési karton nélkül oktassak.Mi van akkor,ha a tanuló megbukik a vizsgán?Jogosan reklamál az iskolánál,hogy Ő x órát vezetett pluszban,mégis megbukott.Mit csinál ilyenkor az iskolavezető?Mi van,ha a tanuló nem is a képző szervnél,hanem a felügyeletnél tesz panaszt?Pénzbüntetés,eltiltás.Megéri?

Új hozzászólás írása
Klubtag Számláló

0946

Legfrissebb hír
Változik a 24-es

Januártól változik a Képzési Rendelet