Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 9 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!
Klubtagoknak

Az Oktatóklub felhasználói jogosultságai

2015-09-09 21:44:36

Az internet világában ma már szinte minden korszerű oldalon az odalátogatók úgynevezett felhasználói jogosultságot kapnak.

Ki ne bosszankodott volna azért, mert egy nagyszerű beszélgetős oldalon néhány őrült tönkretette a hozzászólásokat, mindenféle oda nem illő megjegyzéssel? Éppen ezért a zárt közösségek egyfajta védelemmel látják el tagjaikat.


Az Oktatóklub oldalán háromféle felhasználói jogosultság létezik:

Látogató

Bárki, aki beírja  a böngészőbe, hogy www.oktatoklub.hu, az beléphet az oldalunkra. Láthat néhány írást, bár a legtöbbnek inkább csak a bevezető gondolatait. Véleményt nem írhat, hiszen ő csak külső érdeklődő, még nem tartozik közénk.


Regisztrált tag

Nagyon nem szeretem én sem a „regisztrálás” szót, sok kellemetlenség kapcsolódhat ehhez a fogalomhoz.

Ezért mi elneveztük a regisztrált tagokat Online Oktatóklub Tagoknak.

A regisztráláshoz semmi mást nem kell tenned, mint hogy az oldal jobb felső sarában lévő
LEGYÉL KLUBTAG gombra ráböksz.
 

Ezután a rendszer bekéri a felhasználó nevedet.
Jó tudni, hogy a hozzászólásokban ez a név fog megjelenni, tehát nem biztos, hogy otthon anyutól kapott Mucuska névvel érdemes regisztrálni.

Ezen felül az email címedet – ez lesz a későbbiekben a belépési azonosítód -, illetve egy jelszót kell megadnod. (Mindhárom adat a későbbiekben megváltoztatható!)

Mindezek után fogsz kapni egy ímélt!

(Igen! 2015. szeptember 3-a óta így is írható: ímél)


Figyelem! Alapfokú informatikai ismeretek következnek:

 1. Azért kapsz ímélt a regisztrációról, hogy ne tudjon senki a neveddel, és elsősorban az ímél címeddel visszaélni!
  E nélkül bárki bármelyik oldalra beírhatna téged úgy, hogy nem is tudsz róla!
   
 2. Az ímélt muszáj megkeresned, e nélkül nem tudsz tovább lépni.
  Sajnos sok levelezőprogram – gmail, citromail, vipmail, freemail, yahoo stb. – ezt a levelet a SPAM könyvtárba, vagy akár a lomtárba is helyezheti. A levél tárgya: „Regisztráció megerősítése a Oktatóklub - Járművezető szakoktatók klubja honlapon!”. Így könnyebb megtalálni.
   
 3. A regisztráció akkor lesz sikeres, ha a levélben található linkre rákattintasz.
  (Ha a kattintás után mégsem történne semmi, akkor másold ki a linket, majd másold be a böngésző címsorába)
   
 4. Ettől a pillanattól kezdve az Oktatóklub Online tagja leszel, azaz regisztrált felhasználó.
   
 5. Természetesen az oldalra látogatásnál a későbbiekben már csak (az ímél címed és jelszavad beírásával) belépned kell, a jobb felső sarokban található BEJELENTKEZÉS gombra kattintva.

Azért fontos ez a procedúra, mert így kerül be az ímél címed a rendszerünkbe, amin keresztül tudunk majd számodra fontos híreket, információkat küldeni.
Így gyakorlatilag ez az egész megfelel annak, amikor rákérdeznek egy oldalon, hogy szeretnél-e hirleveleket kapni a jövőben.


Prémium Klubtag

Sokat dolgozunk ezzel a honlappal, ezt Te is fogod látni. És bár a legtöbb információ ingyenesen elérhető, néhány tudásanyagot egy csekély éves Klubtagsági díjért adjuk cserébe. Természetesen ez nem kötelező, de nagyon jól esik, ha ilyen formában is elismered munkánkat.

Az egy évre szóló Prémium Klubtagsági díj 4000 forint. Reméljük, hogy ennek a többszöröse értéket tudjuk majd számodra információ formájában viszonozni.

Prémium Klubtag az lehet, aki már egyszer regisztrált, majd belépett az oldalunkra. A jobb felső sarokban megjelenő LEGYÉL PRÉMIUM KLUBTAG! gombra kattintva kezdeményezheted a Prémium tagságodat.
 

Ehhez néhány adatot még meg kell adnos, amit kizárólag a számla elküldése érdekében kérünk.

Levélben elküldjük a bankszámla számunkat, amire a 4000 forintot be tudod fizetni. Az összeg megérkezése után máris élvezheted a Prémium Klubtagoknak járó szolgáltatásokat.


Minden Prémium Klubtagunknak a neve mellé külön kis arany csillagokat is elhelyezünk!


ILYEN EGYSZERŰ AZ EGÉSZ

Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!
Klubtag Számláló

0946

Legfrissebb hír
Változik a 24-es

Januártól változik a Képzési Rendelet