Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 2 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!
Képzés

Elindult a 2015-16 évi oktatói és vizsabiztosi képzés

2015-10-12 20:32:36

Elindult a Nyíregyházi Főiskola szervezésében zajló 2015-16 évi szakoktatói és vizsgabiztosi képzés.

A beiratkozásra közel 200 szakoktatójelölt és majdnem 80 vizsgabiztosjelölt érkezett.


Ezek közül Budapesten három csoportban 100, Nyíregyházán, Győrben, és Szeged kb. 30-30 fő leendő oktató fog tanulni. A vizsgabiztosok pedig Budapesten kívül Nyíregyházára fognak járni.

A tanfolyamok menetéről folyamatosan beszámolunk.
Október 21-én a fővárosi csapatnak már motoros felvételi vizsga lesz. Szurkolunk nekik!

Kígyózó sor a beiratkozásnál.

Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!

Hozzászólások

Adam 2015.11.03

Akit ez a tanfolyam valóban érdekelt, már rég regisztrált (akár évekkel ezelőtt, mikor még csak tervben volt az indulása) a Nyíregyházi Főiskola megfelelő, ezzel foglalkozó honlapján. Bennem mikor felmerült az ötlet, az NKH-hoz fordultam, ahol tájékoztattak, hogy ilyen tanfolyamot 2 képző intézmény jogosult tartani az országban, s ezeknél lehet érdeklődni. A BME nem akart indítani ilyen képzést, így maradt az NYF. Náluk pedig lehetett, és most is lehet regisztrálni. A tanfolyam indítása előtt több mint egy hónappal, email-ben kaptam tájékoztatást. De hozzátenném, hogy ha pl. villamosmérnök szeretnél lenni, akkor sem az egyetemek fognak megkeresni téged, hanem neked kell felkeresni az adott intézményt. Illetve, szerintem, ne bánd, ha erről lemaradtál, lemaradtatok, ha áttanulmányozod a vonatkozó szabályokat, tantervet, rájöhetsz, hogy nem lesz kolbászból a kerítés. Inkább úgy tűnik, hogy feldobok 500000 Ft-ot, azután vagy leesik, vagy nem. Minél több időt töltesz a tanfolyamon, annál többet kockáztatsz. Mivel az ismétlő vizsgák száma korlátozott (2), ennek köszönhetően bármikor el is bukhatod, amit befizettél.

Pető Attila 2015.10.31

Mivel több mint kétszázan jelentkeztek a most induló tanfolyamra, mindent lehet mondani, csak azt nem hogy titokban indult volna.
A szervezőnek egyébként nem volt célja a napilapokban hirdetni, de szakmai oldalakon, többek között itt az Oktatóklubbon is, folyamatosan adtunk híradást az induló tanfolyamról.
Egyébként, akit komolyan érdekel a dolog, és ha csak annyit tesz, hogy a Google keresőbe beírja: "szakoktató képzés", akkor máris az első találatok között olvashatja a Nyíregyházi Főiskola, mint szervező oldalát.
Ez már csak az én véleményem, hogy aki így nem találja meg, az az újságokban sem vette volna észre a hirdetéseket...

suta77 2015.10.31

Szeretném megkérdezni miért ilyen sundán-bundán inndult be a tanfolyam. Több ismerösöm is akart jelentkezni de sehol nem volt meghírdetve (újság-médiaa stb.) . Egy kicsit nagyon furi! Gratula a szervezőknek!

Új hozzászólás írása
Klubtag Számláló

0946

Legfrissebb hír
Változik a 24-es

Januártól változik a Képzési Rendelet